Rutine bindi.. Neredeyse her hafta bir yerde kaçak ilaç yakalanıyor..

rutine-bindi-neredeyse-her-hafta-bir-yerde-kacak-ilac-yakalaniyor

Kayseri'de yapılan operasyonda, çok sayıda kaçak cinsel içerikli hap ve ilaç ele geçirildi


22 Haziran 2019 16:16

Kimi zaman sahte, çoğu zaman yasa dışı yollarla temin ettikleri ilaçları piyasaya sürmeye çalışan ilaç kaçakçılarına dair haberler neredeyse rutine bindi. Her hafta yurdun çeşitli köşelerinde yapılan operasyonlarda ele geçen kaçak ilaç haberleri yer alıyor ajans bültenlerinde. Dün Bursa'dandı, bugün Kayseri'den.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda yurtdışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cinsel içerikli hap ve çeşitli ilaç ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık Büro Amirliği ekiplerince il merkezine yurtdışından kaçak yollarla getirilen ilaç ve diğer halk sağlığını bozan tıbbi ürünlerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde İ.H.C. isimli şahıs, önce polisler tarafından tespit edilerek takibe alındı. Daha sonra polis ekiplerince işyerine yapılan operasyonla göz altına alındı. İşyerinde yapılan aramalarda 150 adet cinsel içerikli hap bin 50 adet çeşitli ilaçlar, 7 adet sağlık ile ilgili ölçüm aletleri ele geçirildi. Olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu çuvaldaki yem, başka yem..

Bu arada ilginç bir ayrıntı kameralara yansıdı. Kaçak ilaçların saklandığı kimi çuvalların üzerinde "Buzağı büyütme yemi" yazıyordu. İlaçları yasa dışı yollarla yurt dışından getirenler, işyerlerinde "Buzağı büyütme yemi "çuvallarına saklamışlardı.

Öte yandan Kaçakçılık Büro Amirliği ekiplerince bu hafta yapılan iki ayrı operasyonla toplam olarak bin 200'ü cinsel olmak üzere 7 bin kutu kaçak ve yasal olmayan ilaçlar piyasaya sürülmeden ele geçirildi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz