Boğaya verilen ilacı kullandı, üç gün kıvrandı..

bogaya-verilen-ilaci-kullandi-uc-gun-kivrandi

Olay Meksika'nın ABD sınır kenti Reynosa'da yaşandı.


14 Ocak 2020 12:32

Meksika'da yaşanan olayda tanıştığı 30 yaşındaki kadını etkilemek için boğalar için geliştirilen iktidarsızlık ilacını alan adam hastanelik oldu. Olay Meksika’nın sınır eyaleti olan Veracruz'da meydana geld.  Reynosa kentinde yaşayan adam tanıştığı 30 yaşındaki bir kadını “yatak performansıyla” etkilemek isteyince hastaneye kaldırıldı.

Boğalar için geliştirilen bir iktidarsızlık ilacını kullanan talihsiz adam penisinin sürekli erekte olmasından dolayı acı içerisinde bir hastaneye kaldırıldı. Yerel basına konuşan doktorlar,

“Veracruz’da bir iktidarsızlık ilacı satın almış ve daha sonra kullanmış. Bu ilacı bölgede yaşayan çiftçilerden satın almış. Çiftçiler bu ilacı boğaları çiftleştirmek için kullanıyormuş” açıklamasını yaptı.

Doktorlar hastanın kişisel bilgilerini vermezken, 3 gün boyunca penisi erekte vaziyette kalan adam acil ameliyata alındı. Hastane, hastanın sağlık durumu hakkında bir açıklama yapmadı. Hastane yönetimi talihsiz adamın hastane yatağında çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz