Oda 20 Eylülden sonra ceza keseceğini açıkladı..

eczaci-odasi-20-eylulden-sonra-ceza-kesecegini-acikladi

Eskişehir Eczacı Odası sosyal medya hesaplarına ilişkin bir duyuru yayınladı.


19 Eylül 2018 12:19

Eskişehir Eczacı Odası, eczacıların 20 Eylül 2018 Perşembe gününe kadar varsa eczanesine ait sosyal medya hesaplarını kapatmalarını, şahsi sosyal medya hesaplarından da yaptıkları reklam içerikli paylaşımları silmelerini istedi..

Bu tarihten sonra halen açık olan hesap sahiplerine veya yeni hesap açan eczacılara cezai işlem uygulanacağını açıkladı.

Eskişehir Eczacı Odası'nın açıklaması şöyle;

MESLEKTAŞLARIMIZIN VARSA ECZANESİNE AİT SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATMALARI VE ŞAHSİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAPTIKLARI REKLAM İÇERİKLİ PAYLAŞIMLARI SİLMELERİ HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Eczacıları Birliği’nin ekteki yazısına istinaden, eczanesine ait sosyal medya hesabından veya şahsi sosyal medya hesaplarından eczanesinde satılan ilaç, ilaç dışı, kozmetik vb. ürünlerin reklamını yapan Meslektaşlarımızın , 20 Eylül 2018 Perşembe gününe kadar varsa eczanesine ait sosyal medya hesaplarını kapatmalarını, şahsi sosyal medya hesaplarından da yaptıkları reklam içerikli paylaşımları silmelerini rica ederiz.

Bu tarihten sonra halen açık olan hesap sahiplerine  veya yeni hesap açan Meslektaşlarımıza cezai işlem uygulamak zorunda kalacağımızı bilgilerinize sunarız.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası Yönetim Kurulu

TEB'in yazısı için tıklayınız

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz